Afspraak

Raadpleging online boeken

Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Gelieve per persoon een afspraak te maken.
Een afspraak maken gebeurt bij voorkeur via de website zodat de artsen niet gestoord worden. Indien dit niet mogelijk is, kan ook telefonisch een afspraak aangevraagd worden op 015/27.26.67.
Bij voorkeur boeken nieuwe patiënten een afspraak in bij dr Julie Van den Heuvel, aangezien zij hiervoor het meeste ruimte in haar agenda beschikbaar heeft.

Raadpleging telefonisch aanvragen

Voor een verzekeringsonderzoek, een langer gesprek, een hechting, of het uitsnijden van een huidletsel, vragen we om telefonisch een afspraak aan te vragen. De arts kan dan een geschikt moment in de agenda zoeken om voldoende tijd uit te trekken.

Huisbezoek telefonisch aanvragen

Een huisbezoek kan uitsluitend telefonisch worden aangevraagd en dit bij voorkeur voor 10u ’s morgens, anders is het mogelijk dat het dezelfde dag niet meer zal kunnen afgelegd worden.

Vertegenwoordiger

Farmaceutische vertegenwoordigers mogen enkel afspraken maken op blauwe afspraakmomenten voor vertegenwoordigers. Bij Dr. Siemen De Boeck is dit op woensdag, bij Dr. Ellen De Smedt en Dr. Julie Van den Heuvel is dit op donderdag.